En bra födelsedag trots omständigheterna

Hej och wow vilken fin dag det blev igår trots omständigheterna. Frukost på sängen och alla fina människor som hörde av sig och grattade lilla mig. Mitt hjärta sprängs av tacksamhet för att jag har så fina människor runt mig.Både vanliga vänner och mina nya instavänner. Jag är kanske sen på bollen men det är så roligt att videochatta med sin familj.Så igår var jag ute på en promenad med min äldsta son och hans fina flickvän. Jag satt i soffan och dom gick på en promenad i Borås. Bra sätt att motionera på. Ett vanligt och härligt samtal med dottern min och sent på kvällen hörde min andra son av sig. Ja det blev en del samtal men jag hann faktiskt att äta vår smörgåstårta och hallonpaj . Ja precis när vi ska sätta oss att äta får jag en så fin bukett blommor av hela min stora familj.Min kära familj har skickat en så fin bukett. Tack jag blev så glad ❤️?

Tack http://Balderdsbröd

Ja en ny dag och nya utmaningar. Hoppas att ni får en bra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *