Yngsta sonen fyller år och så tacksamma för Balders bageri.

Hej alltså det här är så mysigt. Igår la vi en beställning hos Balders bageri. Vi beställde en tårta,bröd och wienerbröd. Så i skrivandets stund knackar det på dörren, ja jag vet att vi måste fixa en ringklocka, men därute står en glad kvinna med våra kakor. Gissa om jag blev glad. Jag hoppas att dom kommer fortsätta med det, tänk en Helgfrukost med Färskt bröd och en liten kaka. Mums okej varför beställer vi tårta och kakor en vanlig torsdag. Jo det ska jag berätta den här lilla gossen fyller 24 år idag.

Nu är han inte lika liten men ändå lika fin. Så glad att jag fick bli din mamma. Till er därute vill jag bara säga att funderar ni på att skaffa en sladdis så gör det. Finns inget bättre. Det är nio år mellan den äldsta och yngsta. Vi har ju fyra barn 33,31,29,24. Älskar er allihopa.
Ska vi mumsa på lite senare Ni kommer få se tårtan på Insta.

Ja nu får ni ha en bra dag och nu ska jag gå Och gratta grisen. ? Ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *