Att ställa för höga krav.

Hej vad allting blir lättare när man drar ner på sina krav. Jag vill börja med hemträning och nu har jag samlat på mig en del rörelser men som ni vet så har jag dåligt minne så då gör jag inget för jag kommer inte ihåg rörelserna. Så igår fick jag nog av alla mina egna bortförklaringar och rullade ut ett liggunderlag och började hitta på rörelser. Jag hoppade och rörde på mig. Jag märkte att jag fick upp pulsen. Jag hade roligt och jag vet ju att all rörelse är bättre än ingen rörelse. Ingen tid och inga att jag måste göra si och så. Det känns som att det här kommer bli som mina 10 000 steg, att jag Bara gör dom. Jag kan tänka mig att med tiden kommer det bli mer ordning på det. Sen när det gäller meditation har jag också strulat till det. Så efter träningen satte jag mig ner och blundade och lyssnade efter ljud. Jag höll på så länge jag ville göra det. Så bra det kändes. Det roliga är att varför har jag inte tänkt på det här tidigare, att jag stoppar mig själv med att sätta för höga krav på mig själv. En annan sak jag kom ihåg var att jag älskade Att baka men jag var så osäker, till jag en dag Bestämde mig för att strunta i hur resultatet blev. Då blev det jätteroligt att baka och det blev även så bra.


Det får bli en gammal bild, men snart är vi där.

Ha en fin dag och helg. ? Ta hand om er

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *