Shopping är kul och beställa tårta och kakor. Mums

Hej vet ni igår beställde jag mina tre hudvårdskrämer. Så nu ska mitt trötta ansikte få sig ett lyft. Wow vad det blev dyrt men jag fyller år på måndag så det var en födelsedagspresent till mig själv. Min yngsta son fyller år i morgon och jag sitter just och frossar i balders bageri hemsida. Vi ska beställa en tårta och annat gott. Vi ska även beställa en smörgåstårta till min dag. Fyller man år ska man fira det trots krisen. Det bästa är att bageriet kör med hemkörning. Kul att se hur företag börjar tänka utanför boxen, allt för att överleva. Jag sa att jag beställde en sak till och jag beställde tre fröpåsar. Så snart blir det julafton.

Köpte påsar med bi och fjärilsvänliga blommor. Visar sen på Insta var jag ska ha dom. Hoppas att det fungerar. Det är inte dom här blommorna och inte rätt företag men jag har inga bilder . Ni får dom sen.
Har fått tips om dom här .

Ja jag har fått så mycket jobb att göra för vi säljer även på cdon och dom har precis ändrat sina rutiner . Gah längtar till sommaren och en frisk värld.
Ha en bra dag ? Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *