Mat från mathem

Hej vilken härlig känsla när maten kom hem. Vi saknade tre saker I påsarna som tyvärr var slut. Tyvärr så kunde jag inte packa in i nya skafferiet men Snart kan jag. Idag ska vi måla det invändigt och vi kan fortfarande inte måla hyllplanen ute för det är för kallt.
Ja jag hade rätt min fina dotter ringde mig igår och vi pratade en liten stund och under samtalet hörde jag lilla Michelle grymta. Ja ni som har fått barn vet hur det låter när dom ammas. Ja det är bra med den lilla familjen, det är som det är med småbarn. Ingen bra sömn.

Sjukt ser ut som en vinterbild. Ja så idag ska jag göra en ny meny för två veckors mat och så får vi beställa igen för det är så lång väntetid om man vill handla från Ica maxi. Två och en halv veckas väntetid. Dock måste jag säga att den här tjänsten måste va så bra för stressiga småbarnsföräldrar.


Okej mina vänner så kör vi tisdag. Hur går det för er med 10 000 steg. Jag har bestämt mig att nu måste jag hålla det. Den andra träningen får komma sen. Så svårt med hemmaträning eller det svåra är att veta vilka rörelser jag ska göra. Jag ska kanske skaffa en pt online. Ska kolla upp det. Ni får gärna tipsa mig om ni vet någon som är bra.
Ha en bra dag. Kämpa på ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *