Renoveringsprojekt och maten börjar ta slut.

Hej nu är jag trött på att inte laga mat efter recept. Nu öppnar man frysen och skafferiet och tittar in o säger vad har vi här då. Dock börjar det ta slut men det jobbigaste är att frukt och grönsaker är slut. Samma sak med mejeriprodukter, men vi klarar oss. Jag har beställt mat för tre veckor fram, tyvärr var en del varor slut. Så min tanke är att beställa om ca en vecka igen men då från Icamaxi. På det sättet fyller man hela tiden på lagret. Vi skulle ha fått varorna igår men det fixade dom inte utan vi ska få dom ikväll. Jag är så tacksam att den här tjänsten finns. Vilket jobb dom gör och på tal om jobb så håller vi på att fixa med skafferiet. Igår slipade jag ett antal små hyllplan och sen målade vi dom. Skafferiet ska få samma färg som köket. Jag har gjort en plan över alla våra förråd som är jobbiga , så nu ska vi få ordning på det. Ja man får göra det bästa av den här jobbiga tiden.

Ja det ska bli så skönt att få plats. Så idag ska vi fortsätta att slipa och måla men idag kan vi inte måla utomhus för det är för kallt . Det har tillochmed snöat men Just nu strålar solen . Härligt okej då tar vi tag i den här dagen. Jag hoppas att min dotter ringer idag så man för höra lite mer från babybubblan och har jag tur kanske hör även Michelle. ? Snart vänder det ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *