Mitt barnbarn och tacobullar

Hej på er Ja det kom inget inlägg igår för jag orkade inte. Är lite ledsen för att jag inte kan åka och besöka henne. Ibland ska man inte säga saker för det var mening att vi skulle hälsa på dom idag. Jag hade redan räknat ut att vi skulle köpa en tårta från vårt bageri. Dom kör med hemleverans. Men vad händer jo jag säger dom magiska orden att vi är friska så vi kan åka dit. Då får jag världens huvudvärk och fryser . Känns som jag har feber . Ja då kan ni räkna ut resten inget besök. Så inte så glad men jag mår bättre så snart kan vi få träffa henne. För vem vill inte träffa den här sötisen.

Hon är väldigt lik sin pappa men har fått sin smilgrop av sin mamma. Tänka sig på lördag är hon en vecka gammal.

Okej det var inte det här vi ska prata om utan jag sa på Insta att det skulle innehålla tacobullar.


Så goda och såsen wow wow. Tack kära http://Foodpharmacy

Börja med att skölja en förpackning kikärter Och borsta 4 morötter noga. Mixa morötterna till ett smul och tillsätt 2 msk tahini, två vitlöksklyftor, 1-2 msk tacokrydda, 2msk kallpressad kokosolja. Allt det här mixar du till en jämn smet. Blanda ner 1 dl havregryn och låt svälla i 15 minuter. Värm ugnen till 125 grader. Forma smeten till ca 20 bollar och rulla i sesamfrö. Baka mitt i ugnen på bakplåtspapper. Vänd runt efter 30 minuter och baka sen i 30 minuter till. Servera med det som du vill ha.

såsen

skala och hacka en vitlöksklyfta . Mixa 2 stora tomater, 6 soltorkade tomater, en färsk dadel, 1/2 dl kallpressad olivolja ,en tsk äppelcidervinäger. Mixa till en bitig sås. Lägg i 2 msk pumpakärnor och en näve basilika. Pulsa med mixern ett par gånger. Värm upp till ljummen.

Här kommer receptet på tacokrydda stor sats så du har till fler gånger.

4 msk malen spiskummin , 4 tsk paprikapulver, 4 tsk oregano, 8 krm malen kanel, 2 tsk salt och 1 tsk svartpeppar.

Hoppas att ni kommer gilla det.
Ta hand om er snart vänder det. ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *