Mormor och en påse dahlior

Hej åh jag är så glad för trädgårdstider har börjat igen. Älskar det . Jag är även glad att vi kom ut på en promenad igårkväll. Så när vi kom hem kröp vi upp i soffan och drack en varm kopp te och åt några linskakor. Så mysigt. Dock det roligaste på hela dagen var att jag pratade med min dotter som har precis kommit hem från bb. Ja i lördags fick hon sin lilla söta Michelle. Vi allihopa älskar henne redan och då har vi bara sett henne på bild. Vi längtar så efter att få hålla henne. Vårt första barnbarn , en helt otrolig känsla. Okej ni är säkert nyfikna på se henne men ni får vänta lite för jag vill att mamman lägger ut först men sen då ska ni få se lilla underbara Michelle .

Till något annat fint så har jag en påse med dahlior.

Ni vet att jag inte har gröna fingrar men nu har jag sett på http://Icahemma  har ett samarbete med

en http://Lunden_9  som ska visa vad man kan göra med dahliorJag har börjat följa och har redan fått tips. Du kan förgro dom i plastpåsar. Under dagen kommer Jag lägga upp på Insta . Så häng på om ni är som mig, inga gröna fingrar.

okej då är det bara ta tag idagen på bästa sätt med ett smile. Ha en härlig dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *