Rör på dig.

Hej på er. Hur mår ni, jag hoppas att ni mår bra. Jag mår bra och har nu bestämt mig för att handla mat på nätet. Jag la en beställning på mathem och jag kommer få maten på söndag. Så nu gäller det att använda fantasin och tömma frysen. Som tur är så äter jag inget bröd på vardagarna . Bara jag får min havregrynsgröt så är jag nöjd. Jag har slarvat med mina 10000 steg så dom måste jag ta tag i. Motion och att äta rätt är så viktig i dessa tråkiga tider. Så ikväll blir det att gå ut. Vi får inte tappa det här som vi har byggt upp. Coronaviruset ska inte få knäcka oss. Kan du inte gå ut så rör dig hemma. Alla steg räknas.
Ja så nu ska jag röra lite på mig för nu har jag suttit stil för länge.


En bild från vår matsal

Ha en fin dag och ta hand om er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *