Nytt recept och djävla Corona

Hej ja jag vet inte längre vad jag ska tro. Igår läste jag min dotters fina blogg http://Byemilia.nu   , 

Jag kan verkligen rekommendera den men det var inte det jag skulle säga utan hon hade skrivit om att det kanske finns en risk att hennes sambo inte får va med på förlossningen och även eftervården. Hemska tanken för henne och alla andra som ska föda för första gången. Jag kommer ihåg när jag själv skulle föda då fick ju knappt Leif lämna rummet. Så jag hoppas Verkligen att hon tittar ut snart så dom inte hinner införa dessa nya regler. Jag fick även höra av min storebror att vi skulle sluta ta astmamedicinen, ingen bra kombo med coronaviruset. Jag ska höra med min andra storebror som är läkare. Min andra storebror är gift med en läkare. Så nu är verkligen mina steg viktiga. Igår fick jag ett roligt samtal om ett statistjobb, jag skulle spela sjukhuspersonal i en netflixserie. Dock fick jag tacka nej. Djävla corona viruset. Nej nu ska ni få ett gott recept.

Röran blev så god. Här kommer receptet.
4,5 dl belugalinser, kokta
Sås
3 msk kallpressad kokosolja
1 gul lök
1 stor paprika (valfri färg)
2 vitlöksklyftor, krossade
1 ½ matsked chilipulver
1 msk rökt paprikapulver
3 msk tomatpuré
1 förp passerade tomater
1 msk äppelcidervinäger
2 msk tamari
3 msk senap
1/2 dl honung
salt & peppar
Servera med
Valfritt hamburgebröd , jag tog glutenfritt Bulle . Recepthttps://foodpharmacy.se/2020/02/frukostfrallor-till-helgen/
Rödbetsgroddar
Picklad rödlök
Picklad jalapeños
Kale slaw    
https://foodpharmacy.se/2020/02/rod-och-gron-kale-slaw/Så här gör du
Koka linserna. Värm löken och paprikan i kokosoljan på låg temperatur tills mjuka, och vänd sedan ner resten av ingredienserna. Låt småputtra i 15 minuter. Smaksätt med salt och peppar och eventuellt honungen. Vänd ner linserna och låt puttra i ytterligare 5 minuter.Tack för era fina recept. Jag blir så glad när ni lägger upp nya recept.
okej nu fixar vi den här dagen. Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *