Ja äntligen så fick jag den här.

Hej vad är det som händer . Jag har hela tiden tänkt varför ska man behöva hamstra , du kan ju alltid handla på nätet. Ha det var ju ett skämt . Vi tänkte handla på Ica maxis näthandel. Sitter en bra stund och beställer och när vi kommer fram till kassan får vi veta att vi kan få leverans Till nästa vecka. Då dog jag. Så Leif åkte handlade väldigt sent. Så nu har vi mat till söndag. Nu lever man verkligen för dag till dag. Dock har allting någon positiv sida så igår fick jag med mig hem.

Jag har alltid velat ha ett riktigt manicur och pedicursett. Dock så Ser det riktigt läskigt Ut och Jag tror att det kommer göra ont. Hoppas att det kommer en beskrivning med så att man vet vad man ska använda Sakerna till.

En annan sak som hände när vi åt middag i går så satt vi och pratade om coronan Som jag tror att vi alla gör. Jag börjar prata om att gå till tandläkaren och att det kan man ju inte göra. Vad tror ni händer jo lilla jag biter av en bit av en lagning. Ja jag får gå senare när allt är tillbaka till det normala. Ja mina vänner det är bara att kämpa på. Ha en så fin dag som möjligt. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *