Ett coronatips och jag ska göra något jag aldrig har gjort.

Hej Vilka hemska tider vi har just nu. Vad är det som händer. Ja jag längtar bara till allt är över. Just nu vaknar man varje dag och är så glad för att man är frisk. Det är faktisk så man ska tänka varje dag. Va tacksam för att man mår bra. Okej till något helt annat ska jag kanske göra något som jag aldrig gjort för. Handla mat på nätet och jag ska även veckohandla det har jag inte gjort på väldigt länge. Nu handlar jag varje dag för att få mina steg. Så nu måste jag göra en veckoplanering men innan jag gör det tänkte jag ge er ett smart tips till oss som är ständigt och pillar sig i ansiktet. Jag såg det här på nätet men kommer inte ihåg var jag såg det.


Du ritar på dina fingrar med tuschpenna eller som jag gjorde med en bläckpenna, det viktigaste är att det blir tydligt så när du ska klia dig så ser du märket o aj jag ska inte röra ansiktet. Vet inte om det fungerar men testa kan man ju göra.

Ja vi skulle ju ha en helghistoria men det händer för tillfället inte så mycket. Det blev promenader och en väldigt lugn födelsedagsfirande. Dock så kom dottern och hennes pojkvän på ett oväntatbesök och dom kom precis när vi skulle sätta oss och äta tårta. Det hade dom räknat ut bra, nej det var kul att få se henne med den tjocka fina kulan. Nu går vi alla bara och väntar . Okej kom ihåg att ta hand om er och även andra. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *