Är det här Sverige ?

Av en konstig anledning så kan jag inte lägga upp film. Så det får bli en konstig bild från filmen.

Hej hur mår ni där ute. Igår skulle jag göra min vanliga helghandling. Dock blev den inte som jag tänkt mig. En del hyllor gapar tomma. Toalettpapper var helt slut. Vi åkte till en annan affär och där var det också tomma hyllor. Leif skulle köpa köttfärs till födelsedagsmiddagen. Han ville ha spagetti och köttfärssås men allt var slut. Hallå jag pratar om Sverige. Nu har vi handlat för helgen men hamstra har vi inte gjort. Har ni gjort det? Det här är så läskigt och som jag skrev på Insta så tror jag att när allt är över så kommer vi människor bli mer tacksamma för vårt vanliga vardagsliv . En annan sak som jag såg var att fina https://blogg.loppi.se/bisse/
uppmanade alla föräldrar med små barn att lära dom att hosta/ nysa i armvecket. Bra att sätta bra rutiner från början.

Ja nu är det bara att kämpa på och ta en dag i taget. Vi kommer hålla oss hemma i helgen och är det bra väder ska jag vara ute i trädgården. Jag ska även hålla tummarna för min son och hans flickvän som ska ha visning på hennes lägenhet. Är ni sugna på att flytta till Norrtälje så har hon en jättefin trea . Visning på söndag. Vill ni ha mer info kontakta mig .

Ha nu en fin helg och nästa vecka har jag två jättegoda recept till er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *