Jag måste köpa en matberedare

Hej ja just nu händer det inte så mycket, som jag sa på Insta har jag kommit på att jag behöver en matberedare. Jag skulle hacka lite blomkål och palsternackris till mina norirullar men dom hackades inte utan blev till mos. Så det blev sådär gott.


Vet inte om jag kommer göra det fler gånger men vill ni ha receptet så säg bara till.
Kommer ni ihåg att jag sa att jag skulle testa med att ha tepåsar på ögonen. Det har inte gått så bra med det. Jag har druckit det istället. Jag ska kanske testa med gurkskivor. Jag återkommer.

Ja jag håller på med en sak som jag måste bli färdig med. Jag visar när den är färdig men alla mina timmar går åt att fixa den. Så nu måste jag fortsätta och förresten har ni tips på en bra matberedare så säg gärna till. Kämpa på och ha en bra dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *