Radhusvisning och mys med dottern.

Hej ja då gick tre dagar då jag inte har bloggat. Känns konstigt att då skriva om helgen som jag brukar göra på måndagen. Så jag berättar bara om söndagen. Då fick vi följa med Hjalmar och Madde på deras letande efter ny bostad. En kul och även en konstig känsla. Vi tittade på tre objekt och det sjukaste är att dom fastnade för två objekt. Tänker tillbaka på när vi letade efter hus, tre år tog det innan vi var nöjda. Så nu är det bara att hålla tummarna att dom får som dom vill.


Wow säger jag bara i måndags hade jag ett möte och efter det gick jag och tittade runt. Alla vårkläderna skriker efter mig . Vi ska inte tala om hur mycket snyggt dom hade på zara. Sen blev det mat på joe@juice och där mötte jag upp min lilla tjockis. Ja min dotter har blivit så stor. Kan snart inte knäppa sin rock, så det är tur att den lilla flickan kommer snart. Det är också en annan sak som är svårt att förstå, min dotter ska få sin egen lilla dotter. Jag ska bli mormor. Ja mina barn är vuxna nu men i våra ögon kommer dom alltid att vara våra älsklingar. Vi hade en mysig stund på stan. Emilia behövde köpa amningsbh och sen tittade vi på hudvårdsprodukter. Ja jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken serie jag ska satsa på. Emilia känner en hudterapeut som hon skulle fråga. Så tacksam för all hjälp jag kan få. Okej nu hoppas jag att det blir bättre med bloggandet. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *