Filminspelning

Hej och tyvärr fick jag inte tid att blogga igår. Allt gick bra på filminspelningen, tyvärr så får jag inte berätta något om dagen. Dock så blev vi bjudna på en väldigt god lunch. Under kastanjen. Jag tog en vegetarisk moussaka. Vi var tre härliga kvinnor som satt och pratade om allt möjligt. Du träffar alltid så trevliga människor och det är tur för det blir en del väntande. Ett tips till er som är glutenintoleranta så har dom ett helt glutenfritt bageri där. Jag såg inte det Själv men det var vår servitör som berättade det för oss.


Väldig krämig.
På vägen till tåget fick jag sällskap av den här fina unga kvinnan. Vi gick även in på Cubus lagerutförsäljning. Dock så köpte jag bara några thigts och hon hittade en bikini för 30kr. När vi går på Drottninggatan säger hon att hon inte gillar gatan, först förstod jag inte vad hon menade men sen fattade jag. Hon var med om den hemska dagen . Så läskigt.

okej idag blir det en lugn dag. Bara en massa fredagsmys. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *