Mitt hemliga samtal och en semla

Hej nu kan jag berätta om det samtalet jag fick för några dagar sen. Jag har fått ett nytt statistjobb. Så imorgon ska jag jobba som statist i en svensk långfilm. Peter Dalle Ska göra en ny film men det sjukaste Är att igår blev jag uppringd om ett annat statistjobb. Tyvärr ville dom också ha mig imorgon så jag fick tacka nej. Tråkigt. Jag ska se om jag kan fota lite men oftast får man inte det. Håll tummarna att det blir bra väder för det är ett utejobb. Så nu ska jag packa ner lite kläder i en väska.

Ja blev det semla igår, jag bad min yngsta son köpa till oss två så vi hade en mysig fikastund när han kom hem ifrån sina föreläsningar.

Sen det sjuka var att Hjalmar och Leif kom även hem med semlor.
Så det blev en del socker igår.
Okej då tar vi tag i dagen . Ha en fin dag ?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *