Huskur mot hängande ögonlock

Hej på er. Att det ska va så svårt att låta bli att tänka. Jag tänkte att när jag ligger där med tepåsarna på ögonen då kan jag meditera samtidigt. Dock så far mina tankar fram och tillbaka. Jag tror att jag ska börja med en minut och sen bygga på. Det har ju fungerat med min jogging men tyvärr så har jag släppt det. Dock mina 10000 steg kommer jag aldrig att släppa.


Svårt att få tepåsarna att sitta fast, men vad gör man inte för att slippa hängande ögonlock. Ge mina ögonlock en dos av antiinflamatorisk stöt.

Okej idag får det bli ett kort inlägg för jag har så mycket att göra. Jag har bett sonen min att köpa med sig semlor så att vi kan fika efter hans föreläsningar. Det är ju semeldagen idag. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *