Tankar om tiden

Hej tänka sig att det är redan onsdag. Man brukar ju säga att tiden går fort men hur gör man för att tiden inte ska gå så fort. Jag har ingen aning men tycker det är lite läskigt. Hur ska vi göra för att stoppa tiden. Vi ska kanske börja med att inte prata så mycket om tiden och istället leva nu. Ja jag vet att det är skönt att ha något att längta till, kanske en resa eller en fest. Nackdelen med att längta till något gör att resten av dagarna blir en transportsträcka. Samtidigt är det ju kul att ha något att längta till. Det är svårt. Jag tror det bästa man kan göra är att hitta bra saker för varje dag. Att inte ha så höga krav utan va tacksam för det man har. Självklart menar jag inte att man ska stanna upp och inte göra något för att det ska bli bättre. Sluta att jämföra ditt liv med vad andra gör. Va tacksam för det du kan göra. Jag hörde från någon känd läkare som sa att han började sin morgon med sina tre m. Han andades in på fyra höll andan i fyra och andas ut på fem sekunder. Gjorde någon enkel yoga övning och läste några rader positiv text. Det lät väl mysigt och det behöver inte ta så lång tid. Istället för att det första man gör titta på mobilen och läsa om allt hemskt som hänt när man har sovit. Vad gör ni för morgonrutin ?


Inte bästa bilden men den får duga. Allt behöver inte vara så perfekt. Ha en bra dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *