Symässan,antikmässa och köpa bostad utomlands. Tre mässor på en dag.

Hej

wow vad det blåste i natt och det blåser fortfarande. Så det blir till att hålla i mössan under hundpromenaden. Ja det var ju inte vädret vi skulle prata om. Utan om mitt besök på antikmässan. Helt otroligt jag gick på tre mässor. Lite trötta efter gårdagens bubbel hoppade vi fyra in i bilen men sen delade vi upp oss. Dom andra tre gick direkt in på antikmässan men jag tog en avstickare till symässan. Mitt mål va att hitta konstläder. Är du intresserad av att brodera så är den här mässan inget för dig men det finns ingen annan mässa. Det fanns två brodeributiker allt annat var garn,tyger och försäljning av hantverk. Jag gick varvet runt och skulle precis ge upp om att hitta konstläder men där låg det. Hon Som ägde butiken var jättetrevlig och visade mig hur jag ska göra. Så nu är det bara hem och testa det. Jag håller på med ett annat projekt som jag måste göra färdigt först. Lite hemligt men visar sen. Här är iallafall konstlädret. Ville ha den i en annan färg men jag fick ta det som fanns. Nu är det bara att komma igång.


Sen blev det en tur till antikmässan. Alltid lika roligt . Jag hamnade bland Hermes sjalarna och var så sugen på att köpa men jag sa till slut nej. Dock så har jag fått ett sug på att köpa coola smycken. Ska börja och gå mer i vintagebutiker. Ja sen hittade vi tre tavlor som vi var sugna på men till slut sa vi också nej. Så vi gick hem utan att ha köpt något. Dock så smet vi in på mässan att köpa bostad utomlands men vi var för trötta och hade en halvtimme på oss. Jag är också mer sugen på att hyra ut vårt hus och sen hyra något annat men det ligger i framtiden. Än är vi inte pensionärer. Jag försöker lägga upp en film från antikmässan men det går inte. Så då får det bara bli den här bilden. Jag lägger upp den på Insta. Ta hand om er ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *