Babyshower och styla en lägenhet.

Wow wow vilken helg.

Nu får jag äntligen börja berätta vad jag har hållit på med. För några månader sen pratade jag med mina söners flickvänner om en babyshower för dottern min. Vi var lite oroliga att hennes kompisar skulle fixa något så därför hörde jag av mig till hennes vän. Hon låg i startgropen och skulle börja fixa men då bestämde vi att vi gör en tillsammans. Så efter mycket planering och fixande kom vi äntligen till de big day. Att hålla en överrasknings fest är inte helt enkelt men vi lyckades att lura hem henne till oss. Jag har inte så många bilder från festen men jag väntar på att få fler. Här kommer en liten bild på blöjtårtan som vi fixade.


En härlig bild på blivande mamman, som var lite ledsen att hon inte hade fixat till sig. Hon skulle bara träffa sina syskon. Ja vi lurade henne med att hon skulle komma hem och ha lite syskonmys. Vi andra var på antikmässan men den tog vi nästa dag. Den kan jag berätta om imorgon. Tillbaka till babyshowern som blev så lyckad. Så kul att vara ett helt tjejgäng och bara få grotta ner sig i tjejsnack. Så fina vänner min dotter har. Sen kom alla killarna hem och vi käkade pizza och hade så mysigt. Det behövde jag verkligen , har haft det lite tufft på senare tid. Ja nu är det bara att vänta på den lilla tjejen ska titta ut. Vi pratade faktiskt om att vi alla tyckte att tiden har gått så fort. Efter pizzan hjälpte jag Hjalmar och Madde att plocka ihop saker som dom skulle låna till deras fotografering av lägenheten. Ja jag fick en fråga av dom om jag kunde style deras lägenhet, så glad över att dom gav mig det förtroendet. Jag gillar att style andras hem. Den här gången kunde jag inte göra det på plats så vi fick göra det från bilder men det gick så bra och det blev så snyggt.

Ja en bra helg har vi haft men nu är jag trött. Så nu tar vi och sparkar igång en ny vecka . ? Må så gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *