Gamla huskurer. Kamomillte mot hängande ögonlock.

I dag skrev jag på Insta att jag har kommit på något tokigt att göra. Jag tänkte nämligen börja att testa gamla huskurer. Så nu blir det upp till bevis om dom fortfarande fungerar. Jag tänkte börja se vad man kan göra åt hängande ögonlock. Så i kväll ska jag köpa kamomill te. Använd kamomillte-påsar eftersom kamomill innehåller antiinflammatoriska ämnen som kan hjälpa till att behandla detta tillstånd. Förvara påsarna i frysen innan du lägger dem på ögonen. Slappna av och låt dem ligga på i 20 minuter. Genom att göra detta till en del av din dagliga rutin kommer du märka av effekten på nolltid. Så här står det och vem vill inte bli av med hängande ögonlock. Då kan jag passa på att meditera också. Jag återkommer med hur det går. Tror ni på gamla huskurer, jag vet inte vad jag ska tro. Men testar du inte får du aldrig veta om det fungerar. Jag ska testa en hel månad. Så häng kvar.


Det är även gott att dricka.

Nej nu måste jag jobba och plugga lite innan jag går ut på En promenad. Ha en fin dag ? Ni är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *