Va med i en reklamfilm. Så roligt.

Hej ja då var det ett tag sen jag skrev men det kommer hela tiden upp saker som gör att jag ej hinner skriva. Jag vill även att mina inlägg ska va bra för mig och dig. Problemet med mitt dåliga minne som kommer jag inte riktigt ihåg vad jag har gjort som kan va kul för er att höra. Jag har inte heller varit så duktig på att laga god mat. När en del av familjen var på skidsemester så köpte jag färdig mat. Dock så ska det bli bättre nu. En sak som jag gjorde förra veckan som va så roligt. Tyvärr inte så många roliga bilder därifrån , för vi fick inte fotografera. Jag har varit med i en reklamfilm, så nu kanske ni får se mig dansa eller hänga vid någon bar.


Golden Hits. En väldigt trevlig tisdagskväll.

Ja det har blivit en tur på stan, där jag hade ett möte med en annan student. Så trevligt och lärorikt. Efter mötet blev det en fika på joethejuice . Älskar deras tonfisksmörgås.

Så mysigt att fika själv, det ska ni veta att för ett tag sen gillade jag inte att fika själv men nu älskar jag det. Nu ska jag fortsätta arbeta, det har varit en bra start. Jag har fått gjort en massa saker som jag kan kryssa av på min lista. Härlig känsla Ha en fin dag o må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *