Fin överraskning.

Hej

I går fick vi besök av fina sonen och jag fick en fin sak av honom. Ett kort som du lägger ihop med ditt bankkort. Då kan tjuvarna inte ta dina uppgifter från kortet. Tack fina du. Älskar få överraskningar för då vet du att den andra personen har tänkt på dig. Inte något tvång som födelsedagar och julklappar. Jag kommer ihåg när jag var väldigt ung och arbetade på sjukhus, där fanns en äldre kvinna som också arbetade där och hade ett lyckligt äktenskap. Jag var nyfiken så jag frågade henne hur dom kunde va så lyckliga efter så många år. Då gav hon mig tipset att alltid komma ihåg att överraska med något fint lite då och då. Behöver inte alltid va en present utan bara visa att du tänker på den andra. Ja där fick vi lite att tänka på. Dock är Det väldigt roligt att han kommer hit en gång i veckan och sover över. Vi tycker det är skönt att få lite egen tid med honom. Tänk om alla barnen kunde göra likadant. Komma själv hit och sova över. Jag tror även det kan va bra för deras förhållande. Då får dom en paus från varandra. Ja vi hade en mysig kväll och tittade på en film . Dock kom vi alldeles för sent i säng, så man känner sig lite trött. I natt hade jag även lite jobbigt med min astma . Fick halvsitta och sova. Inte så skönt. Okej ny dag och nya krafter. Igår blev det inga 10000 steg utan bara 6000 steg, så idag måste jag få mina steg. Jag vet att min andning blir bättre. Så det är bara att köra. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *