Ta tag i minnesträning.

Hej ja det är så typiskt när jag nu hade kommit igång och börjat skriva i bloggen så hände en sak som gjorde att jag behövde en paus. Luften gick ur mig men nog pratat om detta .

Jag har kommit på nu när jag studerar igen måste jag hitta någon typ av minnesträning för jag har kommit på att mitt minne är som en guldfisk. Så har ni några tips så snälla ge mig dom. Innan jag lägger mig så lägger jag lite pussel på min padda. Älskar det men inte har mitt minne blivit bättre för det. Så nu ska googla efter minnesträningsprogram.


Så nu ska den här kvinnan få tillbaka sitt minne. Det;låter hemskt som jag har minnesförlust men det har jag inte. Okej en ny vecka att ta tag i. Må så gott ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *