Ingen kul helg.

Hej på er Ja nu är det härliga måndag. Ny vecka och nya möjligheter . Ja känner ni så. Ska jag va ärlig så känner jag inte så. Det har inte varit en bra helg , ja förutom att jag fick träffa min kära dotter. Dom behövde få hjälp med att hämta deras fina skötbord och sen fikade vi hemma hos dom. Vi kunde inte stanna så länge för Leif skulle hem och packa för resan. Det tråkiga är att jag hade planerat att ha En tjejmiddag men nu fick jag reda på att dom kommer hem på fredag. Så det blev lite kort om tid. Idag har jag tänkt jobba fram till ett sen åker jag till mos. Jag och min yngsta Son tänkte äta middag där men först ska jag gå runt och titta lite. En sak vet jag att jag Ska köpa, en nivea scrub för ansiktet.


På tal om köpa så lyckades jag få tag i owls nya smak. Väldigt liten påse men så god.

Bra som biogodis och på ett vis Var det bra att det var en liten påse för det var svårt att sluta äta.

Ja så det har inte hänt så mycket och nu måste jag komma igång och jobba om jag nu ska bara jobba halv dag. Hoppas att ni får en kul dag. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *