En god bagel och lite tankar om att bli äldre och klokare.

Hej i dag har jag varit uppe med tuppen. Så min dag har startat med att jag upptäcker fel priser i webbutiken. Så ingen lugn morgon. Ingen träning eller meditation men det är ingen fara för då gör jag det i kväll. Bara jag får gjort det. Ja så nu sitter jag och väntar på leverans och då tänkte jag prata med er en liten stund. Vad ska vi prata om.


Just nu vill ja ha helgens bagel. Min kära man fixar en så god bagel med ägg,lök,senap och tomater. Aj det blir nog bara en på lördag för han åker på skidsemester. Ja jag kommer inte följa med. Fixar tyvärr inte att åka skidor. Ska kanske ge längdåkning en chans till. Nu har vi ju ingen snö, snarare har vi vår. Har ni möjlighet så lär era barn att åka skidor, ja vilken sport som helst. Det är så viktigt att kunna vissa saker. Ibland önskar jag att jag kunde få barn för wow vad jag skulle gjort annorlunda. Jag vet så mycket mer nu som jag inte hade någon aning om när barnen var små. Ja jag vet att det inte är lönt att tänka så men det ska bli spännande att se hur min dotter kommer göra när hon blir mamma. Vilken typ av uppfostran kommer dom att sträva efter. Nej det här kan man ju prata om hur mycket som helst men det ska vi inte göra. Nu kör vi onsdag . Ha en fin dag och tänk så här , det är klart att jag fixar det här ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *