Tomteglass och träningsgrubleri

Hej på er. Nu har vi en ny härlig dag framför oss. Vi börjar närma oss februari och jag måste bestämma mig för var jag ska träna. Ska jag ta det säkra friskisosvettis eller det osäkra sats. Jag har tränat på Friskis men aldrig på sats. Sats ligger på gångavstånd från där jag bor och friskis måste jag ta bilen. Nästa vecka har jag en del saker att ta tag i men det är nästa vecka. Idag är det torsdag. Jag tycker det har börjat att kännas bra att lägga 100% fokus på dagen. En dag i taget. Anpassa dagen efter mina behov. Ibland kan jag träna på morgonen och ibland får jag göra det på kvällen. Jag är även så nöjd med kosten, härlig känsla när man vet att det som ligger på tallriken mår jag och min kropp bra av. På tal om mat jag hoppas att ni gillar när jag ger er tips på mat. Så här kommer

Som vanligt är jag sen på bollen men den här glassen var supergod. Hoppas att dom inte tar bort den. Jag skulle vilja ha den hela tiden. MumsHär hade vi några mandelskorpor till. Tror att det blir bättre med vanliga rån. Glassen har så mycket smak i sig själv.Jag har lite Glass kvar till lördag. Mums.
Berätta gärna vad du tycker om glassen. Ha en fin dag och ta en dag i taget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *