Dvitaminjakt och shoppingjakt

Härligt med några minuter i solen.

Ja det märks tydligt att vi människor saknar ljuset och solen för igår tittade solen fram och alla var ute på D-vitamin jakt. Ja även vi. Efter frukosten slängde vi oss i bilen och åkte till bögsgård. Ja jag vet namnet får en att skratta lite men det är en fin naturplats. Där har vi varit många gånger med hund och barn. Nu blir det mer sällan . Ja så söndagen blev det dvitamin jakt. Dock så kom vi för sent ut så vi fick verkligen jaga solen för den låg precis vid trätopparna . Så om söndagen var dvitaminjakt så var lördagen shoppingjakt. Wow vad jag har handlat. Jag har inga bilder på kläderna förutom en smart sak jag såg på nk skoavdelningen.

Jag är kanske sen med att veta om att det finns shoe clips. Så smart. Nu ångrar jag mig att jag inte köpte. Finns på nk skoavdelning. Jag köpte dock två par skor . Har ingen bild . Ni får se dom sen men jag kan klart rekommendera nks rea. Ja I lördags gick vi våra 10000 steg , dock så blev det shoppingsteg. Roligt hade vi och sen fikade vi en snabbis på Joe juice. Jag har även två goda mattips till er, men det får ni under veckan. Dags att ta hand om måndagen , så nu ska jag träna och meditera här hemma.
Så ha en bra dag och kom ihåg att ta ingen skit från andra. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *