Så bra att gå

Hej

Jag är med i Bonniers bokklubb men handen på hjärtat så är det inte ofta jag beställer. Dock så tycker jag det är bra att titta i tidningen som skickas ut en gång i månaden. Där får jag se vilka nyheter som kommit ut. Jag hittade den här texten om att gå. Härligt att se att jag är på rätt väg. I år ska jag komma ut och vandra mer. Ska se om det kan bli något till helgen.
Jag tycker det är så härligt att motionera på det här viset . Du tar det i din egen takt och du kan gå runt och titta på saker. Kommer ut och får frisk luft. Ja ni vet att jag har min 10000 stegs klubb. Jag vill att ni ska lägga upp bilder på Insta och tagga mig så jag ser att ni har gått. Vem vet så kanske vi hittar någon gåkompis . Alltid roligare att ha en gåkompis. Jag heter anetteronnow på Insta. Nej nu blev jag så sugen på att gå att jag ska se till att bli klar med mina jobb idag. Sen ska jag dra med mig min kompis på en promenad. Hon behöver det verkligen .

Ha en fin helg och jag skulle bli så glad om du kunde hänga på i klubben. Du behöver inte gå 10000 steg bara att du går. Det är det viktigaste. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *