Ett så gott fiskrecept. Ni måste laga det.

Hej

wow vissa nätter kan det va så svårt att somna. I natt var en sådan. Jag låg och tänkte och tänkte på allt möjligt. Då går hjärnan i högvarv. Ja så mina ögon hänger lite idag. Men nu ska ni få ett så gott recept. Tyvärr så har jag ingen bild på maten. Så ni får nöja er med en bild på mig men ni måste lova att ni lagar det. Jag trodde först att det inte var något märkvärdigt med det. Det var därför jag inte tog någon bild. När jag Sen började äta och jag hade trevligt sällskap ja då försvann maten i ett nafs. Så här kommer receptet.

Ta 1-2 msk sambal oelek , beror hur stark du vill ha den. Jag tog lite mindre. 1 msk tamarin soja. Hade ingen hemma så det blev en vanlig glutenfri soja. 1 tsk risvinäger, salt ,peppar , 1 dl vatten och 1tsk olivolja. Tycker du om sås så ta dubbelsats. Blanda allt och låt stå. Nu tar du och strimlar 1-2 lökar. Stek dom på låg värme och när dom är mjuka tar du upp halva löken. Nu lägger du i fisken. Se till att det är en krav -/mcs – asc märkt fisk. Jag tog torskfilé. Häll sen på såsen och resten av löken . Lägg ett lock på och sjuda tills fisken är klar. Servera sen med bulgur och en massa grönsaker till. Tack Food pharmacy .

Så istället för en bild på maten får ni en gammal bild. Bilden är ifrån när jag ska på bokrelease.

Nej mina kära läsare ska vi fortsätta ta tag i dagen. Jag hoppas att ni får en rolig och bra dag. ?Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *