Mys med familjen och två goda smördegspizzor.

Hej på er , ja då var den helgen borta och ja även alla julsaker är borta. Ska vi titta på vad som hände den här helgen. Faktiskt en väldigt trevlig helg. För ovanlighetens skull helg handlade Vi en fredag. Vår vanliga helghandlardag var vi ju på den trevliga bokreleasen. Sen efter det tog vi helg. En lugn o härlig fredag. Började titta på black mirror. Så bra. Lördagen blev dock lite mer livligare. En tur till bauhause och rusta för att köpa lite rengöringsprodukter och lindtchoklad. Väl hemma fortsatte Leif gömma sladdar och jag städade. Vi fikade första vanliga semlan.


Vi gjorde så god smördegspizza. Ta ca 150 gram färskost. Blanda i ca 300 g spenat och glöm inte att pressa ut vattnet. 2 msk grön pesto. Lite salt och peppar. Riv i ca 1/2 dl ost. Lägg ut en rulle smördeg på plåten och bre på osten. Vi gjorde två pizzor. En med picklad rödlök och en med lax. Samma sak där men då lägger du på lax o tomater. Riv sen ost över. In i ugnen i ca 30 min. Rödlöken häller du på sen när pizzan är färdig. Rödlökspizzan blev klar först. Det blev inget vin till maten för vi skulle till Arlanda och hämta sonen. Kom hem ifrån sin skidresa. Sen till ett glas glögg fick vi höra om resan.

Söndagen blev mys med Ludvig och hans flickvän. Väldigt lång brunch och senare på kvällen kom vår andra son och hans flickvän. Ja så hela familjen var samlad , Ja förutom dottern min och hennes pojkvän. Vi saknade dom. Dock så hade vi en så mysig kväll. Vi satt flera timmar och Pratade, gud va härligt det är att skratta. Vi hade så roligt att jag glömde att fota. Det var så skönt för alla skulle sova över, så inga tider att passa. Tack för en mycket trevlig kväll. Vi åt något som var väldigt gott men ni får receptet imorgon.

Ja och nu är det måndag och Hjalmar flög till Norge och dom andra åkte till sina jobb. Hjalmar kommer sen bo hos oss den här veckan. Lite jobb i Södertälje. Ja jag måste gå till banken igen, jag tror att det har hänt en konstig sak. Annars blir det jobb och jobb.

Så mina vänner då kör vi igång en ny vecka. Den här veckan vill jag försöka komma igång med träningen och meditationen. Hur går det för er ? ? Må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *