Tulpanens dag

Hej på er Ja inget speciellt har hänt förutom att det är tydligen tulpanens dag i dag. Så vilken tur att jag hade tulpaner hemma. Vad eller vem bestämmer att det är tulpanens dag. Det är ju ofta att det är någons dag. Ja det här med att komma in i sina rutiner fungerar sådär bra. Stegen fixar jag nästan men att få till träning o meditation är svårare. Ja det kommer väl men just nu sover vår son över ett par dagar så det är mycket roligare att prata med honom. Kul när man får besök av sina barn.


Är det någon som börjat se serien Hamilton. Kom ihåg att I slutet är jag kanske med som statist. Tror att vi ska se den till helgen. Ja vet ni att nu är det bara ca 10 veckor kvar till jag ska bli mormor. Alltså tiden har gått så fort. Jag är så glad för min dotter mår bra. Alla som träffar henne säger att hon strålar och ja det stämmer. Hon strålar verkligen. Dom håller på att göra allt färdigt för lilla plutten, sånt vågade vi inte göra. Det känns som den här generationen gör det lite annorlunda. Vi vågade aldrig fixa en massa saker innan barnet var fött. Nu när jag ser hur de köper en massa saker så kan jag bli lite avundsjuk . Det är ju mysigt att måla och fixa babyrummet. Pratade med mina storebröder om detta och dom både två sa att man knappt vågade prata om det ofödda barnet. Ja iallafall så längtar vi alla efter henne.

Nej nu ska jag gå och gosa med Svea ? Ha en fin dag och kom ihåg att sluta trycka ner dig själv. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *