En kväll jag aldrig kommer glömma. Nu har vi fått in en kändis i familjen.

Hej på er Dags att ha vårt lilla samtal. Hur mår ni ? Ja jag är så nöjd med kvällen igår. Wow säger jag bara till mitt kära syskonbarn. Hon skriver en bok och inom ett år så har Bonnier fixat att boken ligger i min hand. Männen i mitt liv är titeln. Vill du veta mer om henne och boken så kommer hon att va med i Nyhetsmorgon den 25 januari. Ja vilket år det här kommer bli . Jag ska bli mormor och sen har vi fått en författare kändis i släkten. Ja bokreleasfesten var i en bar och vi var i en källare. Svårt att fotografera för det var mörkt. Jag la upp en film på instastories men va beredd på att den är väldigt mörk. Massa folk och supergod bubbel. Måste fråga vad vi drack igår, så kan jag tipsa er också. Det blev lite prat på scenen mellan henne och bonnierförlägaren. Så proffsigt gjort av henne. Hon är jurist så hon är van att va i centrum. Tur är det för det har blivit en del intervjuer. Jag är en väldigt stolt faster. Vi fick även träffa hennes trevliga mamma och hennes trevliga syster. Min storebror kunde tyvärr inte komma, dom bor i Malmö . Jag saknade honom . Dock så fick jag med mig min kära man och vår kära dotter som strålar som en sol. Har gått in i vecka 30 . Wow va tiden går fort. Snart är hon här.


Här står vi och väntar på dottern min. Hon kom direkt från jobbet.
Författaren själv ❤️
En lite trött och väldigt hungrig mage. Så på hemvägen tar vi en falafelwrap på espressohouse. Jag drack även en chailatte så god att jag ville bara ha mer.


Skummet va så mums och så fick jag ett hjärta. Han tyckte nog jag behövde det efter min dumma fråga. Jag frågade om han värmde salladen. Vi såg mat som låg i en låda , jag såg inte att det var en sallad . Så därav min dumma fråga. Ja ni vet frågar man inte så får man inget veta.

Så god och varm. Var så sugen på varm mat.

Här är underverket. Läs gärna och berätta sen vad ni tyckte.
Okej dags att fredagsstäda. Hatar det. Ha en bra dag och glöm inte att era drömmar kan också bli verkliga på något sätt. ? Ni är bäst ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *