I dag ska jag göra något jag aldrig har gjort tidigare.

Hej på er

Ja igår gick det mycket bättre när jag besökte banken. Det var inte så mycket folk och nu hade dom tre kassor öppna. Jag fick komma till en trevlig man som verkligen hjälpte mig utan att man behövde känna sig som om man hade tomtar på loftet. Jag kom på mig själv att tänka att det var år och dar sen man gjorde ett personligt besök. Det var faktiskt trevligt. Man blir faktisk varm i kroppen när man har trevliga samtal och även när man läser något. Så viktigt att bemöta människor på ett trevligt sätt. Sen kan man ju inte låta bli och gå och titta i lite butiker. Dock var jag sparsam och köpte inget.
Till något helt annat hur går det för er att komma in i rutinerna, för mig går det rätt så bra. Det sjuka är att under hela ledigheten vaknade jag väldigt tidigt och nu har jag svårt att komma upp.


I går på hemvägen blev jag lite hungrig så jag testade den här och den var krämig och god. Så som en smoothie ska vara .

I dag ska jag göra något som jag aldrig gjort. Min storebrors dotter ska ha en bokrelease fest. Helt sjukt, det är hennes debut bok. Jag ska försöka lägga upp på instastories. Ska bli så roligt.

Nej nu måste jag ta tag i den här dagen. Dagarna går Ju så fort.
Glöm inte att ta en pause och andas lugnt. Ta hand om dig, det finns bara en av dig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *