Fina ord och hur olika vi ser på film.

Hej jag fick höra något fint igår som en följare skrev. Hon tyckte att jag hade en fin blogg och att när hon läste den saknade hon mig. Tänka sig vad rätt ord kan värma. Så det är viktigt att man tänker på vad man skriver. Jag själv har en så nytta av bloggandet och Insta. Jag tvingar mig själv att göra saker som jag annars inte hade vågat. Jag får en positiv press , jag ser att andra vågar då måste jag också våga. Jag ser att vi alla är lika rädda och har ungefär samma tankar. Jag kan ju inte säga att ni ska våga och jag själv inte gör det. Så nu har jag gjort något läskigt. Berättar mer om det men först vill jag få reda på om jag ska göra det.


En bild från i lördags när vi var och såg Star Wars filmen. Jag har dock upptäckt att vi ser på film på olika sätt. Jag sväljer allt medan dom andra ifrågasätter allt. Dom har ett väldigt logiskt tänkande. Sen kommer dom ihåg mer av historien medan jag satt hela filmen och undrade vem huvudpersonen var. Jag borde sett den andra filmen innan jag såg den här. Okej nog om detta. Jag måste tyvärr gå till banken igen för igår var det så mycket folk att jag hade inte tid att vänta. Dock kan jag tycka att det är konstigt av banken att bara ha en personal i kundtjänst. Det blir bra med en promenad. Ni vet jakten på 10000 steg är igång igen. Leif har börjat cykla på motionscykeln men vi ska köpa en ny eller vi ska hitta en begagnad. Så säg till om ni har någon att sälja.


Ja mina kära läsare då kör vi en bra Onsdag. Lägg all fokus på den här dagen. Vi hörs ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *