Min årsresumé 2019 nov-dec

Då kör vi dom två sista månaderna. Här har det tyvärr varit en del bloggtorka.

Ja som sagt var så har jag haft en paus från bloggen och det märks även på mina bilder. Så vad som hände i november var att vi hade Emilias födelsedagsfest hos Mrcake. Tyvärr så var vi inte alla där men det är svårt att få ihop en stor familj. Under hela året har jag bjudit er på goda recept och det har jag verkligen gillat att göra. Det blev ett tandläkarbesök som slutade med att jag gjorde allt på en gång. Tandhygianist,undersökning och lagning.
December månad har varit jobbig för mig. Julen blev inte riktigt som jag tänkt mig eller hoppats på. Jag saknade julgran och att få köpa julklappar. Den här månaden har det varit mycket slit med företaget och att bli klar med walk-in-closet. Dock så han vi med ett trevligt julbord På Hallwylska och en julfika hemma hos dottern min. Vi var även på ett event som hjälper fattiga människor. Har blivit lite av en tradition. Jag gjorde ett doppskort och jag har plockat fram gamla babysaker och kläder. Wow säger jag bara . Så sjuk känsla. Vi har haft en bra och härlig ledighet . Nu känns det som jag kan andas ut fick just nu i skrivandets stund ett sms från dottern som firar nyår i Tokyo. Dom är redan i 2020. Okej 2020 då kör vi.


Det känns skönt att göra det här, jag fick Höra från en av mina läsare som skrev att hon tyckte att det såg ut som jag har haft ett bra år. Ja hon har rätt, jag har haft ett bra år. Hoppas att ni också har haft ett bra år. Ta hand om er och ha nu ett riktigt bra slut på detta året. ? Nästa år tar vi och skriver upp våra mål.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *