Min årsresumé 2019 aug-0ktob

Hej då kör vi vidare och nu är vi i augustimånad.

Augusti var en häftig månad. Vi var på dop i Lund och då tog vi även en liten minisemester. Vi bodde i Varberg Tomelilla och Kalmar. Vi körde långsamt hem . Jag blev även klar med dopskortet. Det blev spa och en massa god mat. Hjalmar fyllde 30 år så stor familjemiddag på en italiensk restaurang Grappa. Så kul att alla kom. Emilia o Alex hade även samma dag köpt sin nya lägenhet. En väldigt fin lägenhet i Tyresö. Det blev även en tripp till Uppsala , vi ville titta om det kunde bli ett boställe för oss i framtiden. Vi fick en ny hobby och började gjuta krukor i betong. Jag avslutade med att gå på ett event för kvinnliga företagare med dottern min.
Bästa månaden för vi får reda på att vi ska bli mormor och morfar. Vi ställer till med en fin familjemiddag där dom berättar för sina syskon och deras respektive. Så i mars smäller det. En liten flicka kommer då. Ja det blev även 30 års fest ute i skärgården . Hon blev verkligen så glad för sitt födelsedagskort. Vi upptäckte en ny favoritpizzaria. Giro i Stockholm. Så goda vegetariska pizzor sen blev det bio med yngsta sonen. Toy storie fyra så bra. Jag fick även prova på att spela tennis och jag blev kär. Så roligt. Vi testade även vingårds burgare men jag tyckte de var lite torra. Fick mitt första statistjobb i serien Hamilton, så är jag med så blir det i slutet av serien. Den börjar På nyårsdagen . Så jag ska se den för att se om jag känner igen fler statister. Träffade så många trevliga människor och jag hade så kul. Vill ha flera jobb men tyvärr är det så svårt att få jobb. Vi körde även lasagnemetoden ute i trädgården. Längtar till att få se resultatet.


Oktober månad var en jobbig månad. Jag var lite ur balans när det gällde bloggen. Blev osäker på hur jag skulle skriva för att ni skulle tycka det var roligt. Hur skulle jag va som blivande mormor och jag vet fortfarande inte hur jag ska hantera det. Ibland blir jag trött på mig själv att jag måste va En så känslig Människa. Jag analyserar sönder mig själv. Nog om detta. Jag startar mitt företag på etsy. Bara beställ fina personliga kort eller tavlor . Jag är även med i lite roliga fotoutmaningar . Vi gör även vår första halloween pumpa , så kul och det var inte så svårt att göra. Fråga inte mig varför vi inte har gjort det tidigare. Hade en mysig fikastund med dottern och sen kom Ludvig o Leif. Jag börjar även en utbildning som jag ser så fram emot. Det har tyvärr gått väldigt trögt men det får bli nya tag nästa år. Haft en del tekniska problem.


Nu måste jag sluta får ta dom sista tre månaderna senare under dagen. Måste äta lite och sen åka och handla för nyår. Så vi hörs ? Ni är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *