Min årsresumé maj-juli

Hej då fortsätter vi min årsresumé. Nu har vi kommit till maj

I maj hände inte så mycket förutom vi fick hem vår kudde som vi hade sett i New York och att vi äntligen hittade var vi kunde beställa vaporub.Det behövde vi mycket. Åkte på en rejäl influensa. Annars var vi hemma och tog det lugnt efter vår resa. Det här året fick vi så mycket aspfrön att det såg ut som snö. Ludvig och Johanna var på bröllop i Waxholm, så vi körde dom dit och vi fick en mysig utflykt. Dock har jag inga bilder från den resan.
Vi bestämde oss för att va hemma den här sommaren. Vi hade ju precis varit i New York. Så det fick bli små utflykter . Den första var att vi åkte till artipelag och tittade på Fornasetti utställning. Helt magisk. Vi tog en utflykt till saltkråkan som tyvärr blev en besvikelse. Jag upptäckte hur god aperol var så vi hade en del mysiga kvällar ute i trädgården. Mr cake blev det en dag. Åt en god vegetarisk burgare. Här sitter jag o väntar på att yogapasset ska starta. Tyvärr så kom jag bara iväg en gång och jag kommer inte ihåg varför det blev så. Tråkigt. Det är bara ta nya tag. Det är viktigt att man inte stannar kvar och ser det som ett misslyckande att man inte fortsatte att gå. Jag fick äntligen målat muren och tack vare detta så gick vi helt in och målade allt vi kunde . Jag var även på ett trevligt foto event med dottern min. Så trevligt.


Vi fortsatte våra trevliga utflykter. Det blev en Hel del loppis och vi var hembjudna till Norrtälje. Så trevligt först var vi o fikade sen bjöd dom på en trerättersmiddag. Så gott. Vi fortsatta att ha våra mysiga kvällar, det behövde vi efter vi hade slitit ute i trädgården. Jag kämpar på med mitt broderi, det växer sakta men säkert fram. Vi bjöd även Emilias vän från Japan på middag. Så trevligt och så kul att höra hur det är att bo i Japan. Så glad att jag upptäckte ett nytt sätt att bädda sängen. Blir så snyggt och så lätt att göra. Var i täbycentrum och åt en så god japansk mat. Måste åka dit igen och äta den goda middagen. Vi bjöd Hjalmar på en båttur. Gruppen Solala skulle uppträda där. Så mysigt och wow va bra dom Var . En annan kväll mötte vi upp Hjalmar,Made ,Emilia och Alex och såg Elvira madigan på parkteatern. Vi lyckades även lyssna på alla sommarpratarna.

Okej vet inte om ni tycker det är kul att läsa. Då är det bra att ni själv kan bestämma hur ni vill göra. Det är dock kul att göra. Nu ska jag fixa lite frukost. Ha en fin dag och se inte saker som misslyckande utan att ni försökte . ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *