Årsresumé 2019 Jan – april.

Hej ja då har vi kommit till den här punkten igen. En årsresumé ska göras. I går var jag och tittade på en ny kalender. Vill ha en i pappersform, tycker att det är tråkigt att ha det i telefonen. Kan dock inte bestämma mig för vilken kalender jag ska välja. Okej nu skulle det handla om mitt år.

Vi börjar med januari

Ja det hände inte så mycket i Januari men en sak som var jätteroligt var Hjalmars körkort. Han tog det i slutet av januari. Jag var duktig och gick på friskis och Svettis. Hade köpt en aktivitetsmindfullnesbok, gjorde en del övningar som jag sen tyvärr tappade bort att göra.Vi upplevde en kraftig storm som rev ner våra vindskydd. Jag började med ett nytt projekt, ska brodera ett överdrag till en pall. Jag är fortfarande inte klar, har gjort lite andra småsaker. Var på National museumets invigning med Ludvig o Johanna. Det var En mycket trevlig dag.
Februari månad hände tre roliga saker. Jag fick träffa fina Svea. Hon har blivit min fina hundkompis. Saknar henne när hon inte är här. Sen tog vi en resa till Köpenhamn. Vi åkte tåg ner till Köpenhamn och bodde sen på ett jättefint hotel vid Rådhusplatsen. En kväll fick jag uppleva mitt bästa restaurangbesök. Gå till vaekst , så god mat och perfekt service. Efter tre härliga dagar åkte vi till Malmö där vi skulle på namnfest. Lilla Liv hade sin namnfest hos sin farfar , min storebror. Så trevligt att träffa hela tjocka släkten. Sov över en natt hos min andra storebror . Nästa dag blev det tåget hem med en massa nya härliga minnen i bagaget. I februari gick vi även på antikmässan. Som ni ser så hade vi jättemycket snö.

Mars månad bjöd på två roliga event. Det första var på Nk och det andra var på Ströms. Trevligt men mycket folk. Efter mammografin köpte jag ett par skor som jag har velat ha länge . Ett par michael kors skor. Efter ha läst boken om antiinflamatorisk kost började jag bli extra noga med vad jag äter. Jag blir klar med 70 årspresenten till min svägerska.Två helger i rad åkte min man iväg och åkte skidor och jag fick lite egentid. En helg var födelsedagspresent till honom. Vår Hjalmar flyttade till Norrtälje och han köpte även en ny och fin bil. Han lyckades sälja sin lägenhet. Jag hade ju hjälpt honom att style den.

Ja som ni ser så var aprilmånad en helt otrolig månad. Påsken kom och vi firade Den som vi brukar göra, alltså inte så mycket. Dottern min var i Japan och resten var iväg på annat håll. Så det var bara vi plus vår yngsta son. Vi har upptäckt Mr cake och gillar hans ställe. Födelsedagsgrisen beställde en hemmagjord tårta. Dock ser ni vad som var viktigast, min kära familj hade fixat en överraskningsfest för lilla mig. Så lycklig och tacksam, dock tog inte överraskningen slut utan nästa dag skulle vi flyga till New York. Alltså kan man få en bättre present. Träffa tjocka släkten och vännerna och sen åka iväg. Du har inte lyft ett finger. Tack min kära familj. Det var kul att fylla 60 år. Jag tror inte att ni förstår hur mycket den här dagen betydde för mig.

Okej nu stoppar vi lite här. Jag kan fortsätta imorgon. Det är faktiskt bra att gå tillbaka och se vad man har gjort. Ibland känns det som man inte gör något men när man tittar tillbaka så ser man att det händer saker. Bra och dåliga. Jag ser så framemot ett nytt härligt år. Må så gott ?

2 svar på ”Årsresumé 2019 Jan – april.

  1. Så roligt att läsa din blogg. Det enda negativa är att jag saknar dig när jag läser.. Vad kul med 60-årsdagen, kommande barnbarn och lite ny verksamhet i företaget.

    • Hej
      Så kul att höra att du läser min blogg. Hoppas att allt är bra med dig och din lilla familj. Ja 2019 var ett häftigt år för oss båda två. Så nu kör vi att 2020 blir ännu häftigare. Må så gott ? Ta hand om dig ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *