Min jul 2019

Hej på er har ni det bra. Jag har det bra men jag förstår inte varför alla ska ha så bråttom med julen. När barnen var små så tog julen slut när dom började i förskola eller skola. Nu känns det som julen är slut innan den har börjat. Det som är skönt för min egen del är att jag klarar av att bryta traditioner. Jag förstår nu att man får ta julen som den kommer. Kanske fira den med några barn eller fira den själv. Ja med mannen min förståss. Vi kanske även ska resa bort. Den här julen har varit så, att bryta traditioner. Dock så har vi bestämt att nästa år blir det julgran och julklappar till dom som firar jul med oss, för gud va tråkigt det var att inte ha den biten med under julen. Finns inget roligare än att hitta julklappar till sina kära . Okej här kommer lite resumé av min jul.

Julbord på Hallwylska. Hela familjen förutom Johanna och Madde var där. Det var ju tråkigt. Dock hade vi det Så mysigt. Här kom Tydligen ingen av vår familj med på bilden.
Har inte julpyntat så mycket den här julen. Dock så måste mina egna tillverkade julstrumpor komma fram.
Vi firar en dansk jul så den 23 blev det grönlangkål med mina vegetariska frekedeller. Dom andra tog vanliga. Sockerbrynta potatis. Så gott.Det bästa var att vår kära dotter ville fira med oss. Hon och lilla plutten i magen. Snart får vi se dig. Just nu är dom i Tokyo . Åkte juldagen.
På kvällen äter vi alltid äppelskivor. Så goda och så tråkigt att vi bara äter dom en gång om året.

Julmys på julaftonsmorgonen.
Julafton blev inte så bra. Vi åt som vi alltid gör. Först risgrynsgröt och sen kalkon. Jag tog några vegetariska bitar. Avslutade kvällen med godis. Vid Kalle anka lämnade vår dotter oss . Julen är svår när man har två familjer att ta hänsyn till.
Juldagen kändes Lite bättre för då kom Hj och hans flickvän på besök. Vi hade ett par timmars skoj med dom. Tyvärr så var jag inte på humör för att ta bilder då jag inte hade juldukat. Som sagt den här julen har varit konstig för oss. Så då var det extra roligt att dom kom o ville fira lite jul med oss.
Annandagen var vi i stan och shoppade på rean. Jag hade ett presentkort på Lindex som jag var tvungen att använda. Så där blev det en klänning plus en polotröja. Därefter hamnade jag på zara och där var jag inte ensam men jag hittade den klänning som jag ville ha plus ett par skor. Sist men inte minst så hittade jag två tröjor Från Marqet plus en klänning från myrorna. Ja marqet har börjat sälja vintagekläder. Ja vill ni kan jag visa er kläderna i ett annat inlägg. Okej nu ska jag äta mer godis och titta på en film. Så mysigt med ledighet . Jag har inte bestämt mig i nu om jag ska göra en årsresumé. Det är ju alltid kul att se vad man har gjort. Okej nu får ni ha en trevlig kväll . ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *