Tips på en god vegetarisk fryst pizzza från anamma

Hej på er hur mår ni är ni klara med alla förberedelser inför julen. Jag har inte börjat och vet inte om jag ska börja. Jag hade planerat att jag skulle va julledig idag men det blir inte så. Jag väntar på en ny leverans som ska packas och skickas iväg. Dock blir det inte som igår då jag drunknade i ordrar, ett tag var jag så stressad att jag tänkte nu lämnar jag allt. Till slut fick jag ordning på det och det kom iväg till posten. Det som är jobbigt är att du har tider att passa, allt måste in i rätt tid. Jag hade varit smart så jag hade köpt två fryspizzor till oss, dom andra två var på bio och såg star Wars filmen. Jag testade en ny pizza som var god.

Inget samarbete men god var den.

Jag har ju pratat med er om tyngdtäcke och jag tror faktiskt att det fungerar. För jag har sovit med någon typ av sidenpåslakan av den sämre kvaliteten. Så det har känts som du inte har haft något täcke på dig och det har även glidit ner. Alltså inget bra men nu har vi bytt till vårt julpåslakan som är mycket tyngre och jag känner att jag har sovit djupare. Så kanske ett tyngdtäcke. Jag får fundera lite till.
Ja jag tänkte bara titta in och tipsa er om pizzan . Ha nu en fin dag och stressa inte ihjäl er. Det kommer bli bra. Hälsan är viktigast inte hur många inlagda sillsorter man har på julbordet.?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *