Svensk tenn, myrorna, mrcake,julfika och julmarknad hos keramikstalett

Hej ja nu går vi in i slutspurten men vi har en del dagar kvar innan jul men jag tänkte först ta vad som hände i helgen.

Jag möblerade om lite i vårt vardagsrum , nej skämt jag och min kompis var på svensk tenn . Jag skulle köpa en liten present till vår dotter och hennes sambo. Vi ska på julfika hos dom. Jag köpte några fina bordstabletter.
Tänkte att dom kunde bli snygga till deras svarta bord. Dom är väldigt bra och lätta att torka av.

En vägg full med julstrumpor. Jag har broderat Egna till hela vår familj.
Så söt julskyltning i tehuset. Nallarna och pingvinerna rör sig så gulligt. Vi såg dom på väg till Mrcake. Vi tänkte fika där och det gjorde vi. Jag tog en halloumiwrap så god och sen köpte jag med lite lussebullar till familjen. Det var ju lucia.

Så coolt mönster i min kompis kaffekopp.

Mätta och belåtna gick vi sen till myrorna och jag hittade faktisk lite fina saker till min dotter. En ljusstake och två krokar till babyrummet. Jag vill visa min dotter att man kan faktiskt göra bra fynd på myrorna. Tyvärr tog jag ingen bild på dom. Att blanda nytt och gammalt i sitt hem är snyggt. På myrorna kan man hitta något som andra inte har. Sen traskade vi vidare till Åhléns . Ja det var en heldag i stan och vi hade så roligt och mysigt.
Lördagen var jag så här glad för nu skulle vi på julfika till dottern min och att vi äntligen hade fått på vinterdäck på bilen så nu var det bara tuta och köra på.

Hon hade gjort så fint och gott. Vi hade tagit med lite babykläder och babysaker som Emilia hade använt när hon var liten. En helt sjuk känsla hon kommer kanske lägga upp lite bilder på sin blogg @byemilia.nu Där var speciellt en korg som jag hade mina dockor i när jag var liten och när jag fick barn så fick dom ligga i den . Sen har dom lekt med korgen och nu ska den lilla plutten få ligga i den. ❤️ Söndagen åkte vi till @keramik_stallet.se . Hon gör så fina saker och vi köpte en tavla och några blommor av henne. Jag kommer visa sen. Nej nu har jag en massa ordrar som ska packas så nu får jag sluta att prata med er. Ha en fin dag och ta hand om er. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *