Nu fick jag lite gåshud

Hej ny vecka och nya möjligheter. Ja jag vet att jag brukar skriva så men jag gillar faktiskt måndagar. För det första så äter man bättre än vad man gör på helgerna. Då mår jag bättre. Får lite struktur på tillvaron och det kan jag behöva. Just nu när jag har rensat och ändrat om så nu har jag ingen aning om var sakerna finns. Kan inte längre gå tillbaka i minnet och hitta saker på det sättet. Jag får även se mina julfilmer när jag har lunch och jag får träffa mina hundar. Ja så ni förstår varför jag gillar måndagar. Helgen har varit lugn då man har en sjukling hemma. Jag har dock rensat och tvättat babykläder och babyleksaker. Det brukar man ju inte göra.


Tänka sig att min lilla dotter har haft den här klänningen och jag har även klänningar som jag själv hade som liten. Tänk först har jag haft klänningen och sen har min dotter haft den. Nu kommer hennes dotter att ha den. En sjuk tanke men så cool. Dock så saknar jag riktiga babykläder, den här klänningen är ju för ett större barn. Tyvärr har jag hjärnsläpp för jag hittar dom inte. Jag måste leta vidare. Har ett sista ställe att leta på men jag tror inte att dom är där.

Nej ni skulle ju få receptet på den goda middagen som vi åt i lördags men vi får ta den imorgon för jag måste fortsätta att arbeta.

Ha en bra dag och ta hand om er.? Tack för att ni hänger med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *