Tankar om julen.

Dagarna går Så fort. Känner ni av det. Stressar ni mycket. Har ni kommit in i någon typ av julstämning och vad är julstämning. Jag har alltid älskat julen och alla förberedelser men när man inte har någon Längre som står och hoppar och längtar efter julen, hur ska man själv då orka hålla igång. Julen gjorde man ju för barnen och nu när barnen är stora så blir det inte samma sak. Jag har blivit vegetarian och är det någon helg som man känner sig utanför så är det just den helgen. Julen kretsar väldigt mycket kring mat. Jag vet att jag går på sparlåga för att skydda mig själv men är det någon som tänder Julkänslan då djävla sätter julen igång.
För just nu är det bara amaryllisen som växer. Ser ni att den är snart uppe i lampan. På min lunch sitter jag och tittar på julfilmer. Älskar julfilmer . Tittar ni på julkalendern och vad tycker ni ? Jag tycker den är sådär. Det blir för mycket fars över den, nej den danska är mycket bättre. Okej nu ska jag fortsätta jobba , har så mycket att göra så någon ledig fredag blir det inte. Ursäkta för ett litet deppigt inlägg men jag är ärlig. Som ni vet så kan inte alla dagar va på topp. Livet är som en bergodalbana. Går upp och ner. Ha en fin fredag och kom ihåg att ge dig själv en klapp på axeln o säg att du är bra. Idag behöver jag två klappar. ?❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *