Ett bra fynd från Hermine Hold

Jag berättade för er att jag var på event som arbetar mot fattigdom och hunger. Style it är ett väldigt fint event. Tyvärr så tog jag inga bilder för jag var så upptagen med att hitta fynd och prata med min dotter som verkligen gjorde fynd.


Vad tror ni gömmer sig i en sån här fin låda. Jag älskar lådor.

Ja den här snygga sjalen måste ju bara följa med mig hem.
Tack Hermine Hold för den här fina scarfsen. Ja ni ser att man kan göra bra fynd. Så tänk på det till nästa år. Där låg en liten lapp i lådan som säger att den är handgjord och att den är unik. Finns inte två st som är likadana. Coolt.

I dag ska vi faktiskt bryta vår tradition med att helghandla för vi har inte varit duktiga och bytt till vinterdäck och det blir så mörkt tidigt så vi får byta till helgen. Jag är sugen på att gå på en julmarknad. Ni får gärna komma med tips i närheten av Stockholm.
Ha nu en super duper bra dag och kom ihåg att det är du själv som bestämmer hur du ska ta emot och göra med din dag. ?? Ni är bäst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *