Äggröra och kapka servisen

Hej förra helgen hade vi besök av vår ena son och han gjorde en så god äggröra till oss.Tyvärr tycker han själv att han inte är så duktig i köket. Jag tycker han är duktig och hans äggröra var så god. Det bästa med äggröran är att du håller dig mätt väldigt länge.

Nu ska jag se om jag kommer ihåg hur han gjorde. Han berättade för mig , men jag skrev inte ner det. Ta två eller tre ägg och vispa runt lite. Häll i stekpannan och rör runt . Häll i paprikapulver,vitlökspulver,salt,peppar och hackad tomater. På slutet häller du i en msk philadelphiaost. Sen är det bara att njuta.


Till något helt annat så fick jag hem den här kannan igår. Wow så snygg. Ett litet hantverk. Finns i tre färger till och en massa andra saker. Kapka servisen från Turkiet. Den är gjord i emalj. Jag skulle själv vilja ha den men den ska skickas till en glad kund. Ja och nu måste jag gå och ta hand om de andra kunderna. Har ni köpt era julklappar, i år ska jag för första gången inte köpa några julklappar. Tråkigt men det är så familjen vill ha det och vi kommer inte fira jul med hela familjen. Vi bjuder hela familjen på julbord, så det får bli årets julklapp. Tråkigt . Älskar att hitta fina saker att köpa till familjen. Okej nu önskar jag er en fin dag och kom ihåg att ta hand om varandra. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *