Min fina tekalender från tekompaniet.se

Jag berättade för er igår att jag var på ett event på Berns. Jag gillar sådana här fina initiativ. Du vet att pengarna går till bra ändamål. Tänk om man kunde göra samma sak för våra djur. Att man varje år väljer ut ett djur som man ska hjälpa. Jag skulle vilja hitta ett gäng personer som skulle kunna tänka att hänga på. Okej jag var först tveksam till tekalendern , jag ville ha en med luckor och mer färg. Sen tänkte jag hm pengarna går till ett hungerprojekt, så då tvekade jag inte. Jag läste att förra året hade Projektet lyckats att få in 300 tusen kronor och nu ville dom slå det rekordet. Hoppas att dom gjorde det.
Titta så fint.
Så fina tesorter, här kommer jag säkert hitta nya goda smaker.

Ny dag och nya möjligheter. Glöm inte att innan du somnar ska du tänka på tre bra saker du har gjort idag. Ha en bra dag. ?Ni är bäst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *