En hektiskt helg

Hej , nej nu får jag skärpa mig. Jag måste börja bli mer aktiv på bloggen igen. Jag behöver rutiner. Jag måste göra saker i en viss ordning och tappar jag det har jag svårt att komma tillbaka. Sen är det också så här att man börjar fundera , gör jag rätt. Vem vill läsa min blogg. Vad ska jag skriva om . Jag har börjat att tänka för mycket. Då blir man osäker. Nej det är bara att köra på.

Vi har haft en väldigt aktiv helg. På fredagen var det faktiskt väldigt mycket jobb. Vi håller på att ska börja sälja på My Mall, så det är en del saker som ska fixas. Jag gjorde en vegetarisk köttfärslimpa. Hojta till om ni vill ha receptet. På lördagen vaknade jag halv sju och steg upp och tog en långdusch . Sen fick jag en liten stund för mig själv. Så mysigt. Tända ljus och lyssna på musik. Jag broderade på min tomte som jag tror att jag inte hinner bli klar med till söndag. Sen gick startskottet och vi började med att åka till några trevliga personer och där köpte vi vår sista byrå. Därefter åkte vi och lämnade till en kund. Sen blev det en tur till Ikea. Där handlade vi lite smått och gott. Ni får se det sen när vi är klara med walk-in-closet. Tog en snabb vegetarisk korv . Den är väldigt god . Därefter åkte vi till Mio och hittade så snygga gardiner. Sen med gasen i botten in till Mr cake. Där skulle vi träffa Emilia och Ludvig och fira hennes födelsedag. Så trevligt och det är sant när man är gravid strålar det om personen. Har sagt det tidigare men fika på Mr cake ?

Tyvärr var inte alla med och Ludvig har inte mustasch i vanliga fall . Tur är det. Det är ju kampanjen som gör att männen inte rakar sig.

Sen blev det hem och stressa med maten som blev helt misslyckad. Inget att prata om. Hela söndagen gick åt att inreda och rensa walk-in-closet. Vi hoppas att bli klara den här veckan. Nu är det ju dags att börja att tänka på 1 december. Har ni börjat?
okej hoppas att ni tycker det är roligt att jag har kommit tillbaka. Ha en fin dag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *