En händelserik dag och recept på gnocchin

Hej på er Hoppas att ni mår bra. Här rullar livet på i vanlig takt. Ovanvåningen ser ut som en bomb har exploderat. Vi håller på att flytta runt rummen. Ja inte bokstavligen utan vi har tänkt göra en walk-in-closet. Så kontoret får flytta in till ett annat rum. Nu är vi klar med det nya kontoret, blev så nöjd. Gästrummet är också klar, fått in en dubbelsäng. Tidigare hade vi en enkelsäng. Så i helgen ska vi börja med det roligaste . ❤️Walk-in-closet ❤️ Ja vi tänkte att nu har vi plats för en walk-in-closet för det kommer vi antagligen inte ha i vårt nästa boende. Så ni förstår vi har haft händerna fulla. Nu kommer kanske lite upprepning för er som följer mig på Insta. Där skriver jag och lägger upp filmer varje dag. Okej jag var hos tandhygienisten och där fick jag tips om en tandkräm som enligt henne och hon använder den själv gör tänderna vitare. Dock ett litet problem, kostar 249kr och du måste använda den varje dag morgon och kväll. Jag återkommer mer om detta om jag köper den för det finns en annan tandkräm som är Lite billigare och som jag har fått tips om. Jag återkommer när jag vet mer.

Så goda smaker. Vattenmelon var bäst. Okej nu ska ni få höra vad som hände sedan . När jag är klar så ser jag min tandläkare, så jag går fram och hälsar. Det skulle jag inte gjort för det slutar med att jag får även göra en undersökning och hon hittar en spricka och lagar den direkt. Skönt att ha det gjort men jobbigt. Efter besöket skulle jag träffa dottern min och sen skulle jag gå i butiker men jag hade en bedövning som satt i väldigt länge så jag tappade lusten på att gå runt i butiker. Jag fick en liten promenad med dottern min. Trevligt att träffas. Dock så har hennes jobb flyttat till en sämre adress. Det var långt att gå. Och väldigt kallt. Jag tog en snabb blick på zara och där hittade jag en klänning och kjol som jag vill ha. Ska gå dit och prova dom.
Okej till något helt annat så lagade jag vegetariska gnocchin. Blev så goda.

Du kokar 500g potatis och skär en 500 g butternuppumpa i bitar och rostar dom i ugnen. Dom ska bli mjuka. Sen mosar du potatisen och pumpan. Salta,peppra och riv muskotnöt i . Krydda ordentligt. Sen tar du 2 dl rismjöl och 2 dl potatismjöl och blandar runt. Rulla sen till små bollar. Lägg i dom i kokande saltat vatten. När dom flyter upp är dom klara. Du ska även hacka två schalottenlökar och

sex vitlökar. Börja steka dom i olivolja och sen lägger du på 300 g haricot verts och steker runt lite. På slutet lägger du ner 300 g färsk spenat. Rör runt ska inte stekas länge och ovanpå lägger du dina gnocchin. Servera med en god sallad till. Jag kokte mina potatis under dagen så dom var kalla när jag gjorde mossen.

Tyvärr har jag ingen färdig bild på hela maträtten. Finns i min instastories. Receptet kommer från http://Näringsjägarna

Okej nu ska jag återgå till verkligheten men det var kul att prata med er. Hoppas att ni är snälla mot er själva. ? må så gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *